Creatie

De moderne grafimediabranche van Nederland is onlosmakelijk onderdeel van de communicatiebranche, waar veel meer dan alleen drukwerk wordt geproduceerd. Als communicatiemedium biedt drukwerk aan ontwerpers en vormgevers een grote verscheidenheid aan materialen, vormen en formaten.

Grafimediabedrijven zijn als geen ander in staat te adviseren en te ondersteunen bij het creatieve proces. Want naast het samenbrengen van tekst, beeld en kleur op een pagina, poster of verpakking, voegt drukwerk nog meer creatieve mogelijkheden toe. Met het gebruik van bijzondere of specifieke papiersoorten, de toepassing van speciale inktsoorten, of de keuze voor een afwijkende vorm of een uitzonderlijk formaat, kan uw ontwerp zich onderscheiden.

Laat u zich daarom goed informeren over de vele mogelijkheden die drukwerk biedt en de centrale rol die het kan spelen in uw mix van multimediale communicatie-uitingen. En zorg er dan ook direct voor dat u al vooraf de eisen kent die het medium stelt aan bijvoorbeeld het beeldmateriaal om tot een optimaal eindresultaat te komen en volop te profiteren van de kracht van drukwerk. Op Drukwerk.nl vindt u de bedrijven die u daarbij graag van dienst zijn.

Meer informatie:

Drukwerk.nl: de site voor drukwerk-inkoop

Om Drukwerk.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord